summer, každý má iné finančné možnosti a žije na inej úrovni a tomu sa hovorí tzv. životný štandard..pre niekoho je problém uživiť pri dnešných platoch rodinu a preto si peniaze viac váži a má problém ušetriť aj 100 000 na svadbu, pre niekoho to problém nie je a teda žije na vyššej úrovni životného štandardu..ale ten už ťažšie chápe tých ktorí sú pod ním..
ja som už viackrat spominala že suťaž ako taká je veľmi zaujímavá a ked som o nej prvy krat počula tak som sa potešila že waw, mám možnosť vyhrať to, že mi niekto zaplatí celu svadbu

lenže potom sme zistili že bude treba platiť tu dan a to asi vo vyške našho svadobneho rozpočtu a možno aj viac, pričom ja nemam našetrenych momentalne ani 30 tisic ak mam byť uprimna, takže ak by som aj vyhrala, tak neviem - budem si brat pôžičku na zaplatenie dane...? ty hovoríš že by si takúto "maličkosť" neriešila, no pre mna to teda "maličkosť" nie je..asi sa takéto veci ťažko chápu ak to človek nezažije na vlastnej koži..ale nikomu to samozrejme neprajem..napriek tomu súťažím, ked už som sa zapojila, aj "cena útechy" by potešila

prajem nám všetkých bezproblémové súťaženie
Nikdy nerob druhym to co nechces aby oni robili tebe...