Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/svatbaonline.cz/www/components/com_fireboard/fireboard.php on line 760
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/svatbaonline.cz/www/includes/patTemplate/patTemplate.php on line 1420
Oblíbené: 0
|
|
TÉMA: oslovenie
|
|
oslovenie 08/11/2008 14:29
|
|
mavam tyzdnovky nocne strazim jednu budovu a ked zacinam svoj tyzden je to dost krute...som tu zavreta sama cely vykend v kuse!!len jedno stastie je ze mi tu pracuje aj mama a mozem ist k nej na net a tak zabijat nudu aspon trosicka.a raz si tu tak beham po uzivateleoch jednej stranky a co nevidim!!!??je tu odfoteny jeden potapac aj s monoplutvou v mori ako robi freediwing.ejej ved toto robim aj ja,pomyslela som si a hned som napisala meilik:ahoj jej monoplutva tento sport poznam,aj ja ho robim ..ak budes mat niekedy chut a cas mozme o tomto sporte popisat viac kludne sa ozvy!!!a viete co?ozval sa hned na druhy den...zacali sme si pisat a uz po par riadkoch som zistila ze sme kedysi plavali spolu v jednom klube a ze trenujeme deti v rovnakom odvetvi,len v roznych kluboch a to obaja v Bratislave,ze sa vlastne pozname len sme sa dllllllho nevideli.teda pozname jak pozname---registrovali sme sa no moc nevnimali na pretekoch ked sme chodili s detmi pocas roku!!!pisal mi aj o skole,i o atletike na nej a skusach co ho z nej cakaju.chcela som ho povzbudit a slubiola som mu ze ak ich spravy a uspesne pozyvam ho na caj a svetu svet podarilo sa a mi sme si sli sadnut pri dunaj.chcel byt dzentlment a zaplatit ucet no zistili sme ze kartou sa neda...na toto sme sa zabudli opytat pri vstupe...ale ja som mala pri sebe len 20 a 50sk a to este aj tych znamich oznacenych rokom 2000,ktore som si setrila v penazemke uz celych sedem rockou,ale obetovala som ich a ucet zaplatila ako som slubila a to sa mi asi stalo osudnym a mi sme odvtedy stale spolu........takto sa to zacalo februarom 2008!!!
Tomas a Maminka Katka |
|
|
Téma bylo zamčeno. |
|
|
|
Naplánujte vaši svatbu Registrovaní uživatelé mohou využívat tuto pomůcku na plánování své svatby zdarma. Vstupte do plánovače
|
|